3 gode grunde til at vælge en Tesla

Tesla er i høj grad kommet på alles læber de senere år, og det er slet ikke så mærkeligt, for Tesla og elbiler generelt, er i den grad kommet for at blive. En elbil er mere miljørigtig end den almindelige bil, alligevel findes der også en masse andre fordele ved at vælge en elbil, som du ikke får, hvis du vælger en bil med en fossil motor. 

 

Overvejer du en tesla model 3 leasing, så er der ingen grund til at lade være, især ikke hvis du hører til dem, der gerne vil bidrage positivt i forhold til miljøet. 

Ikke de samme udgifter som en almindelig bil 

En elbil kræver ikke det samme, som du er vant til hos den almindelige bil. Elbilen skal ikke have skiftet olie, ej heller tandrem eller vandpumpe. 

Mere miljøvenlig 

Vil du gerne udlede mindst muligt co2, så skal du vælge en elbil. En elbil udleder ingen co2, og er derfor ikke skadelig for miljøet.

Mindre afgift hvis du vælger en elbil

Registreringsafgiften ved en elbil, er langt mindre end den almindelige bil med en fossil motor. Det betyder selvfølgelig, at du får langt mere for pengene, hvis du vælge at skifte den almindelige bil ud med en smart elbil, måske endda en Tesla. 

 

Overvejer du at lease en Tesla, så er der ingen grund til at vente længere. Den fede bil er nemlig en bil, mange mennesker i den grad har taget til sig, og det gælder med garanti også for dig, når først du har taget den første køretur.