De 3 ting, der skal være styr på, når du skal på festival

Der er mange ting, der skal være styr på, når man skal på festival. Det er ikke bare at pakke en rygsæk og tage afsted. Der er mange ting, der skal planlægges, så man er sikker på at have en god festivaloplevelse.
Her får du de tre vigtigste ting at have for øje, når du skal på festival.

1. Husk at bestille festivalarmbånd

Festival armbånd er et must, når du skal på festival. Uden armbånd får du ikke adgang til festivalpladsen, og det er altså ikke så sjovt. Sørg derfor for at bestille dine armbånd i god tid, så du er sikker på at få dem.

2. Find ud af, hvad der skal med i tasken

Det er ikke alle festivaller, der er lige store. Nogle festivaller er meget store, og her kan det være en god idé at have en rygsæk med, så du har nogle ekstra ting med, hvis du får brug for det. Men der er også mindre festivaller, hvor det ikke er nødvendigt at have en rygsæk med.
Uanset hvilken festival du skal på, så er det en god idé at have nogle fornuftige ting med i tasken. Pak for eksempel nogle gode ørepropper med, så du kan få en pause fra musikken, hvis det bliver for meget. Og sørg også for at have noget at spise og drikke med, så du ikke bliver sulten eller tørstig.

3. Sørg for at få en god søvn

Det er vigtigt at have en god festivaldag, men det er også vigtigt at have en god nattesøvn. Så sørg for at have en god sovepose med, så du kan få en ordentlig nattesøvn. På den måde er du frisk og klar til en ny festivaldag. Dertil skal du huske at have en god luftmadras med, så du kan få en god nattesøvn.