Skal barnet med i køkkenet? Brug børneknive for at undgå ulykker

Little Happy børneknive

Vil du gerne have barnet med i kønnet? – Så skal sikkerheden også være i orden! Ved at bruge børneknive sikrer du, at dit barn ikke skærer sig selv i fingrene, men stadig kan skære både frugt og grønt. Barnet vil elske at kunne være med i køkkenet, og derfor burde du investere i et sæt børneknive.

Hos Little Happy finder du de populære børneknive fra KinderKitchen i forskellige  farver, så du kan finde lige dem der passer til dit barn. Med linket her, www.littlehappy.dk/boerneknive, kommer du direkte ind til Little Happy’s udvalg af børneknive, og så kan du finde lige dem der egner sig til dit barn.

Pas på dit barn i køkkenet

Når barnet skal med i køkkenet, er det vigtigt, at sikkerheden er som den skal være – nemlig sikker. Det er vigtigt de ikke får en gammel og sløv kniv fra skuffen, som de kan komme til at skære sig på, men derimod får en børnekniv der er egnet til barnet. Men først og fremmest skal du finde ud af, hvilken børnekniv dit barn skal have:

  • Hvilket mærke?

Der findes forskellige brands der laver børneknive, men det top anbefalede og kendte er KinderKitchen. KinderKitchen sikrer top sikkerhed når barnet er med i køkkenet, og sørger for, at barnet ikke kan skære sig selv med disse knive. Disse knive er designet med et rart håndtag, så barnet nemt kan holde om kniven, og have et behageligt greb om den.

  • Hvilken farve?

Fra KinderKitchen findes både grøn/blå knive, lilla/pink og sort/orange, så du kan finde det sæt der passer perfekt til barnet. Er barnet til natur farverne som grøn og blå, er et sæt med disse to farver ideelt. Herimod er barnet mere til pink og lilla, er dette sæt perfekt. Der findes både knivene med og uden takker, så de kan bruges til forskellige ting. 

  • Derfor skal dit barn have en børnekniv

Det smarte ved børne knivene er, at barnet nemt kan bruge dem, på samme måde som voksne kan bruge deres, men her kan barnet ikke skære sig. Knivene kan skære gulerødder over, men ikke fingre. Herudover har knivene afrundet spids, så man ikke kan stikkes af spidsen. Sikkerheden er i top med børne knivene. 

Sikkerhed og undgå ulykker

Fra Kinderkitchen er børneknivene designet således, at barnet simpelthen bare ikke kan komme til skade. Du kan med ro og mag tage barnet med i køkkenet, velvidende om, at sikkerheden er i top. 

Det vil også være sjovere for barnet at spise aftensmaden, når han/hun ved, at han/hun har været med til at lave maden. Derudover har du også sikret dig en masse kvalitetstid med dit barn i køkkenet, da maden ofte er det der samler familien.