På et ventilationskursus lærer du at energioptimere

Ventilationskursus: Skab en mere klimavenlig fremtid!

Bæredygtighed står højt på dagsordenen, og kigger vi ind i fremtiden, ser det ud til, at det kun komme til at betyde mere og mere. At tage klimavenlige valg handler ikke kun om at skrue for på kødindtaget og op for affaldssorteringen. Klimahensynet skal derimod gennemsyre alt det vi gør, så vi lidt efter lidt får opbygget et samfund, der er gennemgående bæredygtigt.

Samtidigt med at der bliver stillet høje krav til bæredygtighed, stiller vi i høj grad også nogle strenge krav til de indeklimaer, vi befinder os i. Arbejder du og/eller dine ansatte med ventilations- og indeklimaløsninger, kan I være med til at bidrage til en grønnere fremtid, hvis I tager på Danvaks kurser for ansatte indenfor ventilation.

Danvaks kurser for ansatte om ventilation

Danvak kursus ”Ventilation fra A-Z” har eksisteret i mere end 25 år. Kurset udvikles og opdateres hele tiden, så kursisterne bliver præsenteret for den nyeste viden og forskning på området. Ventilationskurset har blandt andet til formål at:

  • Bidrage med en indgående viden om ventilation samt klæde deltagerne på til at bruge denne viden i praksis
  • Give en helhedsforståelse for ventilation
  • Opkvalificere dig selv eller dine medarbejdere
  • Fastholde din relevans og markedsposition, så kunderne bliver ved med at
  • Klæde deltagerne på til at skabe sunde og bæredygtige indeklimaer

Lær at bruge energien rigtigt

På kurset lærer du også, hvordan et ventilationssystem kan optimeres, så det kun bruger den fornødne energi. Samtidigt bliver du også introduceret til måde at tænke ventilation bæredygtigt på.