Vælg en mødepakke med omtanke for miljøet

Det er nemt at finde mødepakker i Aarhus, der lever op til de basale krav, et møde skal indeholde. Men kan det være, at jeres næste møde skal leve op til en lidt højere grøn standard?

Når I skal afholde et stort møde eller en konference for jeres medarbejdere, er det vigtigt, at rammerne er i orden, for at I som virksomhed kun skal koncentrere jer om indholdet af mødet. Mødelokalerne skal være inspirerende, servicen være professionel og maden være god. Men har I nogensinde overvejet, om jeres næste konferencepakke også skal være god for miljøet?

Ingen mødepakke skal være på bekostning af miljøet

Det kan virke abstrakt at tale om, at en mødepakke skal være bæredygtig, men hos Ecopark i Aarhus har de gjort det nemt at forholde sig til. De har specialiseret sig i at arrangere og afholde møder og konferencer i miljøbevidste rammer. Det betyder bl.a., at den strøm, der leveres til jeres forsamling, leveres fra eget solcelleanlæg, og at der altid arbejdes mod at begrænse madspild. Derudover betyder det, at eventuelt madaffald omdannes til biogas, og at køkkenet naturligvis leverer sæsonens madvarer og har et økomærke, så det I spiser, sætter mindst muligt aftryk.

En konference efter jeres behov

Alle møder er forskellige, og det skal der være plads til. Derfor har Ecopark i Aarhus specialiseret sig i at skræddersy løsninger inden for mødepakker og konferencepakker. Det kan være små ting, der er afgørende for, at lige netop jeres møde bliver et mindeværdigt arrangement. Det er altså med andre ord vigtigt, at rammerne er helt optimale, for at I kan arbejde fokuseret og effektivt, men samtidig må standarden for rammerne gerne være høj.

Hvilket aftryk skal jeres næste møde sætte?

Uanset om jeres konference er for 20 eller 150 personer, kan Ecopark rumme jer i flotte, lyse, moderne og rummelige lokaler, der er fuldt udstyret med de IT-faciliteter, der skal til, for at I kan gennemføre dagen.
Med en mødepakke fra Ecopark i Aarhus får I de optimale forhold for et succesfuldt møde, samtidig med at I sætter et mindre aftryk i miljøet og støtter en ansvarlig og bæredygtig produktion og klimaindsats.