Sådan bliver din virksomhed mere klimavenlig

En bæredygtig planet er en planet, vi med god samvittighed kan give videre de næste generationer – gerne i en god og klimavenlig stand. Bæredygtighed er et vigtigt begreb i flere sammenhænge såsom på arbejdspladsen. Her er det i høj grad også vigtigt at implementere klimavenlige tiltag i den daglige arbejdsgang.

En fagforening der går ind for en grønnere profil

Vil du gerne gøre din virksomhed grønnere? Så kan du melde dig ind i en fagforening, der støtter dig i denne udvikling. Normalt hjælper en fagforening med alt lige fra løn, arbejdsforhold, uddannelse og så videre. Flere og flere fagforeninger sætter dog fokus på den grønne omstilling i virksomheder, og at det skal ske i et retfærdigt omfang, der gavner medarbejderne. Hos migogaalborg kan du finde en oversigt over fagforeninger, så du let kan finde den bedste og billigste fagforening.

Tal med medarbejderne om sammenkørsel

Du kan med fordel tage en snak med dine medarbejdere om at lade bilen stå derhjemme. Alternativt kan de ansatte slå sig sammen og køre flere i én bil, hvis de bor i nærheden af hinanden. Det kan også være, der er gode transportmuligheder i nærheden af din virksomhed, som også er en mere klimavenlig løsning end bilen.

Tænk over virksomhedens printbehov

Papir er en af de helt store klimasyndere på arbejdspladsen, så det er en god idé at mindske virksomhedens afhængighed af papir. I dag findes der heldigvis et væld af online opbevaringsløsninger, der lader dig skrive, dele og gemme dokumenter – nemt og sikkert. Disse opbevaringsplatforme kaldes en sky. Du kan med fordel opfordre alle i virksomheden til at opbevare deres dokumenter i skyen, så printforbruget mindskes.

Der er også andre fordele ved at skifte til en online opbevaringsløsning:

  • Du sparer penge på printertilbehør, når behovet for at printe mindskes.

  • Du skal ikke længere spekulere over, hvordan du finder plads til opbevaring af dokumenter.