2021: tre forslag til gøremål i det nye år

Ethvert årsskifte er en oplagt anledning til at sætte sig nogle nytårsforsætter og desuden tænke lidt over, hvordan livet generelt behandler én.

Med coronaen, nedlukningerne og de mange medfølgende restriktioner synes man måske ikke, man har så mange muligheder for at slå sig løs.

Det kan være svært at vide, hvad der skal ske i det nye år, fordi mulighederne på én og samme tid er mange og få.

Uanset hvad kommer der her tre forslag til, hvad man kan have som gøremål i 2021.

Ordn huset

De fleste danskere oplevede i 2020, at de var langt mere derhjemme, end de nogensinde før havde prøvet.

Corona betød hjemmearbejde, og langt de fleste skulle pludselig omstille sig til en virtuelt organiseret dagligdag.

Det betød flere timer i de hjemlige rammer i huset, hvilket for manges vedkommende resulterede i øget fokus på netop boligens tilstand.

Det er oplagt at bruge 2021 på at få ordnet huset, og da de færreste vil være tilstrækkeligt dygtige håndværkere selv, bør man på professionelle hænder til at arbejde. Se mere på Halbergs.dk.

Få styr på kiloene

Mange danskere og mennesker i rige samfund generelt er desværre for store, og det er ikke ment i den positive forstand.

Der er simpelthen for meget fedme herhjemme, og det er både ærgerligt for dem, der slæber rundt på kiloene, og samtidig uetisk set i forhold til de millioner af mennesker, der sulter.

Overvægt øger risikoen for adskillige livsstilssygdomme og kan i værste fald resultere i en markant tidligere død end ellers, og derfor er 2021 året, hvor man får styr på kiloene.

Det vil både give én en bedre hverdag, mens det samtidig indirekte vil gavne de mange sultende mennesker.

Vær mere alene

Mennesket er et socialt væsen, og mange danskere sætter stor pris på at være meget sociale og se en masse venner hele tiden.

Det har ikke været muligt i samme omfang under coronakrisen, og er der noget, mange har lært, så er det at være alene.

Og det er ikke nødvendigvis en negativ ting, selvom det måske umiddelbart kan lyde sådan, for faktisk bør man i 2021 sigte efter at være lidt mere alene, end man plejer.

Det er sundt for ens mentale helbred at tage et par døgn alene i ny og næ, hvis man vel at mærke normalt har mange mennesker omkring sig.