Et bedre miljø kan betyde mange ting

Det er en omskiftelig tid vi lever i, og især det sidste år har budt på mange store overvejelser, omkring den verden vi lever i. Mange har oplevet at have mere tid til rådighed det sidste år, og måske er du en af dem, der i den forbindelse, er begyndt at tage hverdagen op til overvejelse. Måske drømmer du om flere af de såkaldte små glæder netop skal findes i dit daglige liv, og her kunne dyrkning af dine egne krydderier, eller tomatplanter være en god mulighed. Det kan også være, du er klar til at tage skridtet mod en endnu mere miljø-og klimavenlig hverdag?

Uanset om du går med tanker om et mere klimavenligt liv, eller ” bare” drømmer om at hente din agurk på terrassen til frokosten, så er et drivhus en rigtig god mulighed for mere glæde i hverdagen.

Overvej dit udgangspunkt

Der findes utallige muligheder, når man overvejer at investere i et eller flere drivhuse. Det er derfor vigtigt, at man gør sig nogle tanker, inden man investerer i sit nye drivhus. Det er klart det ikke er muligt at blive fuldstændig selvforsynende, hvis du bor i en lille bitte lejlighed midt i byen, men måske kunne et lille minidrivhus med plads til lidt tomatplanter også være noget for dig? Hvis du bor på en stor landejendom, har du bedre muligheder for at investere i et større drivhus og dermed dyrke mange flere af dine grøntsager selv. Hos Davidsen kan du få kompetent vejledning og få endnu bedre overblik over dine muligheder.

Drivhuset som hyggekrog

De fleste af os har haft begrænset socialt samvær det sidste år, og rigtig mange har mødt deres venner mere udenfor. Et drivhus behøver faktisk heller ikke kun være til planter, og mange haveejere holder af at indrette deres drivhus med havemøbler, så man kan sidde derude. Det kræver selvfølgelig, at man nøje overvejer placeringen af sit drivhus: Hvis du ønsker at plante tidligt på året, vil dine planter nemlig have behov for en del sol, og derfor er det en god ide, at den brede side vender mod syd. Det vil dog gøre ophold i drivhuset vanskeligt, da det vil blive meget varmt. Alle dine overvejelser kan du tage op med Davidsen, som er en af landets største forhandlere af drivhuse.  Et bedre miljø i hverdagen behøver altså ikke være særlig langt væk.