Frisk luft inden døre

Der er ikke noget værre end at sidde i et lokale, hvor luften føles tung, og det er lidt som om, ilten bliver opbrugt efter et stykke tid. Dårligt indeklima er enormt skadeligt for kroppen, selvom det måske ikke er noget, man direkte lægger mærke til hele tiden. Hvis du ofte døjer med hovedpine og træthed kan det være, du skal kigge på, hvordan indeklimaet har det. Det kan godt være, der er en sammenhæng mellem de ting.

Det gode er, at man med ordentlig ventilation relativt simpelt kan komme problemet til livs. Det gør, at det bliver muligt for dig igen at føle, der kommer frisk luft ind i rummet, også uden du behøver åbne vinduet for at lufte ud. Frisk luft udefra er naturligvis en god løsning, men det kan føles frygteligt i de kolde måneder, mens man sidder i rummet. Se et udvalg af komponenter fra Exhausto så du kan få en idé om, hvilke ventilationsløsninger, der findes til dine behov.

Gør frisk luft til en vane

Uanset hvor godt du får dit indeklima opdateret til at være, kan det ikke erstatte en tur udenfor i det gode vejr. Hvis du sidder meget stille indenfor og arbejder, kan det altså godt betale sig at bruge en pause på lige at komme udenfor og trække noget frisk luft ned i lungerne. Selvom det bare er kortvarigt, kan det godt mærkes, og du vil garanteret opleve, at tingene måske føles mere overskuelige.

Ved at have ordentlig ventilation sørger du for, at den gode fornemmelse ikke ødelægges, så snart du træder ind i lokalet igen. I stedet er den naturlige cirkulation af luft i rummet med god ventilation med til at sørge for, at du kan bruge lang tid i lokalet, uden du føler trang til at gå et andet sted hen for at trække frisk luft ind.