Tips til brug af din vaskemaskine

Alle mennesker har brug for en vaskemaskine uanset, om de bor alene, eller om der er tale om en stor familie med mange medlemmer. Vaskemaskinen er en vidunderlig ting, da den sparer dig for en masse tid, og så er den ultranem at anvende. Her får du nogle tips, du kan have in mente, når du dagligt bruger en vaskemaskine. 

Har du bemærket, at strømper bliver væk i vaskemaskinen?

Det er helt utroligt sommetider, hvor mange enlige strømper der ligger i en samling og venter på sin makker. Det er som om, at en vaskemaskine lever og ånder for at få dem til at forsvinde. 

Hvis du vil undgå, at dine og resten af familiens strømper forsvinder som dug for solen, bør du investere i vaskeposer. Vaskeposer kan holde sammen på strømperne, og de er også gode til at vaske eksempelvis bh’er og andre mindre samt sarte genstande i.

Strømforbruget koster

Du har sikkert lagt mærke til, at elpriserne er steget en del. Derfor er det blandt andet blevet dyrere at vaske tøj, da vaskemaskinen skal bruge strøm for at fungere. Men du kan være smart og vaske på de tidspunkter, hvor strømmen er billigst. Har du en vaskemaskine, du kan sætte til at gå i gang på specifikke tidspunkter, bør du benytte dig af dette. Strømmen er typisk billigst om natten mellem kl. 00.00 og kl. 6.00, mens den er dyrest i tidsrummet, hvor alle er hjemme og skal lave aftensmad m.m. Du bør undgå at vaske tøj i dette tidsrum, hvis du vil spare penge.