Skift din nuværende varmekilde ud med en energi- og pengesparende løsning

Med de stigende priser på bl.a. el, gas, olie, benzin og dagligvare kan det være en god ide at tænke over, hvordan du kan spare penge i hverdagen. Alle kender rådene: Sluk lyset efter dig når du går, sluk på stikkontakten når du går i seng, tag kortere bade osv. Men der findes også nogle mere langtidsholdbare løsninger, hvor du vil kunne spare tusindvis af kroner. Kig med her for at få inspiration til hvordan du kan spare penge på længere sigt.

Udskift din nuværende varmekilde med en varmepumpe

Hvis du får din varme fra enten el, gas eller olie, kan det være en rigtig god investering at udskifte en af disse, med en varmepumpe. Varmepumpen er et godt alternativ til el, gas og olie. For med en varmepumpe kan du spare mange penge og være god mod miljøet.

Der findes mange forskellige varmepumper, så det er vigtigt at du har gjort dig nogle overvejelser inden, før du vælger en varmepumpe. Du kan eksempelvis vælge en Panasonic varmepumpe. En Panasonic varmepumpe er lavet specifikt til det danske klima. Det er nemlig vigtigt at man vælger en varmepumpe, der er tilpasset det klima som man bor i. Disse varmepumper kan klare meget lave temperaturer, så de både kan klare de kolde vintre og de varme somre. Du kan læse mere om Panasonic her.

Der findes både varmepumper der kan varme dine rum op, med varmen fra luften af. Men der findes også varmepumper der kan varme dine rum op, og varme dit brugsvand op. Det er vigtigt her at du tænker over hvad du har brug for. En luft til luft-varmepumpe vil være mest ideelt til et lille hus eller sommerhuset, hvorimod en luft til vand-varmepumpe vil være mere ideelt til et lidt større hus.